Utrecht

Welkom bij Student & Leefstijl Utrecht!

Sinds november 2017 is ons bestuur compleet en bestaat het uit zes geneeskundestudenten waarvan één tweedejaars en twee zesdejaars studenten uit het reguliere programma en drie tweedejaars SUMMA-studenten. Zo zijn alle lagen in Utrecht goed vertegenwoordigd.

Onze voorzitter kwam in aanraking met Student en Leefstijl op het congres van Arts en Voeding ’17 waar ze Wilma Oosthoek (ex-voorzitter Student en Leefstijl Nederland) vol overgave hoorde spreken en was gelijk enthousiast. Na enig speuren vond ze al snel gelijkgestemden en sindsdien zijn deze enthousiastelingen bezig om de 'Students Experienced in Lifestyle & Food' (SELF) cursus op te zetten in Utrecht.

In Utrecht wordt er mondjesmaat aandacht besteed aan voeding en levensstijl. In het tweede jaar is er weliswaar een heel mooi keuzevak ('Voeding binnen de Geneeskunde') van vijf weken maar helaas is dit slechts weggelegd voor de luttele 20-30 studenten die hier actief voor kiezen.

Volgens ons kan dit beter!

Wij willen alle geneeskundestudenten enthousiast maken voor dit onderwerp, zodat het uiteindelijk gesneden koek wordt voor de arts van morgen en deze niet met de gebakken peren van een ongezonde levensstijl blijft zitten.
Ben jij net zo enthousiast als wij? Volg ons dan op Facebook (/studentenleefstijlutrecht) voor up-to-date informatie. Wij hopen jou te zien bij de eerste SELF-cursus in Utrecht!


Bestuur

Adriana Israel | Voorzitter
Marc Mazur | Vice-voorzitter
Tessa Coster | Secretaris
Sarah Sayed | Penningmeester
Tess Oude Weernink | PR en interne relaties
Amber van der Zandt | Acquisitie en externe relaties


Agenda

SELF
Startdatum: 25 september 2018
Link naar evenement: Event


Contact

Student & Leefstijl Utrecht
E-mail:
Facebook: