Nijmegen

Welkom bij Student & Leefstijl Nijmegen!

In het voorjaar van 2018 is ook in Nijmegen het bestuur van Stichting Student & Leefstijl gevormd. Wij zijn vier enthousiaste geneeskundestudenten variƫrend van 1e tot 3e jaars. Allen hebben wij een enorme passie voor voeding en leefstijl en we zijn ontzettend gedreven om deze onderwerpen bij toekomstige artsen onder de aandacht te brengen.

Artsen kunnen naar onze mening zoveel meer dan pillen voorschrijven, maar we worden hier momenteel helaas niet in opgeleid. Ook in Nijmegen merken we een groot gemis aan onderwijs over voeding en leefstijl, terwijl de interesse vanuit studenten stijgt.

Hier willen wij iets aan doen! Momenteel zijn we in overleg met de universiteit over nieuwe keuzevakken en aanpassingen in het curriculum. Ook zullen we in september van het collegejaar 2018-2019 een SELF (Students Experienced in Lifestyle and Food) cursus opzetten in Nijmegen!

Ben jij net zo enthousiast als wij? Volg ons dan op Facebook (/studentenleefstijlnijmegen) voor up-to-date informatie. Wij hopen jou te zien bij de eerste SELF-cursus in Nijmegen!


Bestuur

Julia Ypma | Voorzitter
Inge Josemanders | Penningmeester
Max de Koning | Externe relaties
Leonie te Grefte | Secretaris
Denise Waanders | Promotie


Agenda

SELF
Startdatum: 4 februari


Contact

Student & Leefstijl Nijmegen
E-mail:
Facebook: